Gecustomizede Defender: alleen bij Auto Advance

Nieuws

In de dynamische wereld van auto’s is er een opmerkelijke trend merkbaar: steeds meer autoliefhebbers willen iets exclusiefs en individueels, terwijl comfort nog steeds een topprioriteit blijft. Met de opkomst van innovatieve technieken en mogelijkheden wordt het personaliseren en verbeteren van auto’s steeds toegankelijker, vooral voor iconische modellen zoals de Defender.

Auto Advance blijft zeker niet achter in deze innovatietechnieken, ook wij proberen onszelf continu te innoveren en ontwikkelen. Bij Auto Advance bieden we daarom bijzondere occasions aan. We vinden het zelf altijd gaaf om de auto’s net iets anders te maken dan de standaard fabrieksinstellingen en doen dit tot in de puntjes. We streven naar echte gedetailleerde unieke occasions. Dit willen we graag delen met onze klanten, omdat we weten hoe leuk en fijn het is om in een auto te rijden waar je gepassioneerd over bent. Want uiteindelijk is een auto niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een verlengstuk van iemands persoonlijkheid en levensstijl.

Zo hebben we al jaren ervaring met het customizen van verschillende modellen. Denk aan Defender-, Discovery- en Range Rover-modellen. Bij ons begint het meestal met een idee (duh), vervolgens voeren we dat uit. En als het na een aantal weken lukt, zijn we superblij met het eindresultaat! We gaan elke keer tot het gaatje en verzinnen altijd weer nieuwe uitdagingen om aan te beginnen. Zo blijven de auto’s verrassend, exclusief én gaan ze mee met de tijd.

Onze monteurs zijn onlangs bezig geweest met deze Land Rover Defender D240 Urban Widetrack X Vossen. Voorheen hebben we deze al aangepast. Toen hebben ze onder andere de logo letters zwart gemaakt en de velgen omgeruild voor 22” Vossen HF5 Forged Gloss Black velgen. Met geduld en aandacht voor detail hebben ze deze Defender weer getransformeerd! Zo hebben ze het dak en de motorkap zwart gemaakt. Ook is de Defender nu voorzien van een Urban Wide Body Kit wat voorheen nog niet toegepast was.

Hieronder zie je de before en after foto’s. Deze Defender is eindelijk klaar voor zijn welverdiende ‘prime time’ en we zijn trots om deze nu met jullie te delen. Voor meer foto’s en updates over de verschillende modellen kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tiktok.

Voor meer details van de Defender 110 D240 Urban Widetrack klikt u hier

Tags:

Comments are closed